Menu na dzisiaj

Czwartek

04/11/2021

Śniadanie

Pieczywo pełnoziarniste z pastą z awokado i szynki z rzodkiewką (Chleb żytni pełnoziarnisty, Rzodkiewka, Awokado, Ciecierzyca w zalewie, Szynka z piersi kurczaka, Groszek zielony 1, Szczypiorek, Cytryna sok, Sól, przyprawy)1

II śniadanie

Stripsy sojowe ze srirachą i grillowanymi warzywami (pomidorki cherry, cukinia, pieczarki) (Cukinia św, Pieczarki, Pomidorki cherry, Jaja, Papryka czerwona1, krajanka sojowa, Cebula obrana, Płatki kukurydziane, Mąka pszenna, Mleko ryżowe, Olej rzepakowy, Ocet winny, Cukier, Czosnek świeży, Papryka ostra (chili)św, Sól) 3,6

Obiad

Chili con carne z wołowiną, papryką, kukurydzą, fasolą czerwoną i czerwonym ryżem (Kark wołowy, Ryż czerwony, Pomidory pulpa(krojone), Fasola czerwona w zalewie, Papryka czerwona (świeża), Cebula obrana, Kukurydza w zalewie, Olej rzepakowy, Natka pietruszki, Sól himalajska, Pieprz czarny mielony)

Podwieczorek

Czekoladowe trufle z ciecierzycy (Ciecierzyca w zalewie, Miód pszczeli, Rodzynki, Żurawina suszona, Śliwki suszone, Kakao, Olej kokosowy)

Kolacja

Śledź w sosie francuskim z pieczoną marchewką i topinamburem (Śledź (solony), Marchew obrana, Topinambur (słonecznik bulwiasty), Musztarda francuska, Jogurt sojowy, Majonez, Oliwa z oliwek, Sól himalajska, Koper ogrodowy, Cytryna sokprzyprawy) 10,3,4,6)