Pasta z tuńczykiem z keto chlebkiem, świeżą roszponką i rzodkiewką (Rzodkiewka, Jaja, Woda, Tuńczyk (w sosie własnym), Roszponka, Nasiona słonecznika, Płatki jaglane, Jogurt sojowy, Siemię lniane, Siemię lniane mielone, Majonez, Pestki dyni, Olej rzepakowy, Orzechy włoskie, Śliwki suszone, Cytryna, Miód1, Szczypiorek, Koper ogrodowy, Sól)10,3,8,4,6
II śniadanie
Krem z cukinii z nuta rukoli z chipsem z bekonu (Bulion warzywny, Cukinia św, Ziemniaki obrane, Cebula obrana, Pietruszka obrana, Por, Boczek wieprzowy, Szpinak1, Śmietana roślinna 16%, Rukola, Natka pietruszki, Olej rzepakowy)
Obiad
Makaron z pesto, rukolą grillowanymi pomidorkami koktajlowymi, filetem z indyka i pecorino (Filet z piersi indyka, Makaron penne (pełnoziarnisty), Rukola, Pomidorki cherry, Ser pecorino, Oliwa z oliwek, Orzechy arachidowe, Czosnek świeży, Ser parmezan, Cytryna sok, Papryka chili mielona) 7,5
Podwieczorek
Ciasteczka z jogurtem cytrynowym Jogurt grecki, Mąka pszenna, Masło, Czekolada gorzka, Cukier puder, Jaja, Cytryna sok, Soda oczyszczona, Sól) 3,7
Kolacja
Marokański tażin z bakłażanem, cebulą, batatami,cukinią, suszonymi śliwkami i ciecierzycą (Cukinia św, Pasta pomidorowa1, Bakłażan, Bataty, Ciecierzyca w zalewie, Papryka czerwona (świeża), Cebula czerwona, Śliwki suszone, Miód1, Czosnek świeży, Oliwa z oliwek, Przyprawa harissa, Sól, Kolendra (świeża), Pieprz czarny mielony, Kmin rzymski (kumin))