Menu na dzisiaj

Piątek

19/11/2021

Śniadanie

Placki kukurydziane z pastą z zielonej soczewicy z suszonymi pomidorami z żółtą papryką (Kukurydza w zalewie, Papryka żółta, Soczewica czerwona, Bulion warzywny, Suszone pomidory, Jaja, Mąka kukurydziana, Woda, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Papryka słodka mielona, Sól, Proszek do pieczenia, Kurkuma, Cukier, Pieprz czarny mielony, Przyprawa do kurczaka, Czosnek granulowany) 10,3

II śniadanie

Koktajl białkowy z czerwonych owoców (Woda, Truskawki1, Jogurt naturalny, Banan, Maliny 1, Porzeczki czerwone1, Odżywka białkowa - izolat 97%) 7

Obiad

Pstrąg w sosie teriyaki z dzikim ryżem z gotowaną fasolką szparagową (Fasolka żółta szparagowa, Pstrąg strumieniowy (świeży), Ryż dziki, Woda, Sos sojowy ciemny, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Czosnek świeży, Przyprawa do ryb (marynata), Ocet ryżowy, Cukier trzcinowy, Imbir mielony, Sezam, Oliwa z oliwek) 4,11,6

Podwieczorek

Fit wuzetka (Jogurt naturalny (1,5% tł.), Jaja, śmietana roślinna 27%, Cukier, Cukier puder, Mąka pszenna, Kakao, Żelatyna, Proszek do pieczenia) 3,7,6

Kolacja

Pizza na spodzie brokułowym z pomidorem, mozzarellą i szynką, ketchup domowy (Brokuł 1, Pasta pomidorowa1, Mąka pszenna, Jaja, Papryka czerwona (świeża), Ser mozzarella tarta, Cukinia św, Pomidorki cherry, Oliwki czarne, Szynka z piersi kurczaka, Cebula obrana, Czosnek świeży, Zioła prowansalskie, Cukier, Musztarda, Ocet jabłkowy, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny mielony, Sól, Papryka chili mielona) 10,3,7