Menu na dzisiaj

Piątek

19/11/2021

Śniadanie

Bowl jaglany tropikalny z granatem, wiórkami kokosowymi i płatkami migdałów (Mleko ryżowe, Kasza jaglana (gotowana), Ananas (w syropie), Granat, Miód pszczeli, Wiórki kokosowe, Migdały w płatkach, Jagody goji, Siemię lniane mielone) 8

II śniadanie

Sałatka z karmelizowaną gruszką i serem kozim z bazyliowym vinegrette (Rzodkiewka, Pomidorki cherry, Gruszka, Mix sałat, Ser kozi (rolada), Oliwa z oliwek, Migdały w płatkach, Cytryna sok, Woda, Bazylia (świeża), Musztarda, Cukier, Sól, Pieprz czarny mielony)

Obiad

Pstrąg w sosie teriyaki z dzikim ryżem z gotowaną fasolką szparagową (Fasolka żółta szparagowa, Pstrąg strumieniowy (świeży), Ryż dziki, Woda, Sos sojowy ciemny, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Czosnek świeży, Przyprawa do ryb (marynata), Ocet ryżowy, Cukier trzcinowy, Imbir mielony, Sezam, Oliwa z oliwek) 4,11,6

Podwieczorek

Fit wuzetka (Jogurt naturalny (1,5% tł.), Jaja, śmietana roślinna 27%, Cukier, Cukier puder, Mąka pszenna, Kakao, Żelatyna, Proszek do pieczenia) 3,7,6

Kolacja

Pizza na spodzie brokułowym z pomidorem, mozzarellą i szynką, ketchup domowy (Brokuł 1, Pasta pomidorowa1, Mąka pszenna, Jaja, Papryka czerwona (świeża), Ser mozzarella tarta, Cukinia św, Pomidorki cherry, Oliwki czarne, Szynka z piersi kurczaka, Cebula obrana, Czosnek świeży, Zioła prowansalskie, Cukier, Musztarda, Ocet jabłkowy, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny mielony, Sól, Papryka chili mielona) 10,3,7