Morszczuk pieczony z puree buraczanym i karmelizowaną karotką (Ziemniaki obrane, Marchew obrana, Morszczuk, Burak obrany, Śmietana roślinna 16%, Oliwa z oliwek, Cytryna sok, Miód1, Sól, Pieprz czarny mielony) 4
Podwieczorek
Budyń czekoladowy z musem porzeczkowym i płatkami kokosa ( Mleko ryżowe, Porzeczki czerwone1, Woda, Mąka ziemniaczana, Płatki kokosowe bez cukru, Cukier, Mąka kukurydziana, Kakao, Skrobia ziemniaczana)
Kolacja
Makaron z sosem szpinakowym z serem wegańskim i pomidorkami koktajlowymi (Makaron kukurydziany (bezglutenowy), Pomidorki cherry, Szpinak1, Ser wegański, Śmietana roślinna 16%, Bulion warzywny, Cebula obrana, Oliwa z oliwek, Czosnek świeży)