Frittata caprese z sosem pomidorowo -paprykowym (bez glutenu, bez nabiału) (Jaja, Pomidor, Pasta pomidorowa1, Ser wegański, Papryka czerwona1, Mleko ryżowe, Cebula obrana, Woda, Oliwa z oliwek, Czosnek świeży, Olej rzepakowy, Cukier, Cytryna sok, Sól, Pieprz czarny mielony, Bazylia (świeża) 3
II śniadanie
Pasta z czerwonej fasoli z ohinko, ogórkiem zielonym i chrupkim pieczywem (bez glutenu, bez nabiału) (Fasola czerwona w zalewie, Ogórek zielony, Oshinko (marynowana rzodkiew), Pieczywo chrupkie kukurydziano-ryżowe bezglutenowe, Cebula obrana, Oliwa z oliwek, Koncentrat pomidorowy (30%), Czosnek świeży, Papryka chili mielona, Kminek mielony, Papryka wędzona, Papryka słodka mielona) 12,10,6,13
Obiad
Dorsz w sosie porowo-pomidorowym z brokułem i kaszą sorgo (bez glutenu i nabiału) (Brokuł 1, Dorsz1, Pasta pomidorowa1, kasza sorgo, Por, Cebula obrana, Woda, Cukier, Czosnek świeży, Cytryna sok, Sól, Pieprz czarny mielony) 4
Podwieczorek
Kokosowe kulki mocy w buraczanym pudrze (bez glutenu i nabiału) (Tofu naturalne, Kasza jaglana, Migdały, Ksylitol, Wiórki kokosowe, Proszek z buraka, Syrop amaretto) 8,6
Kolacja
Sałatka z quinoa i warzywami (bez glutenu i nabiału) (Marchew obrana, Pomidor, Komosa ryżowa (Quinoa), Groszek zielony 1, Kukurydza w zalewie, Groszek cukrowy (strączkowy), Ocet balsamiczny, Sos sojowy ciemny, Oliwa z oliwek, Sól, Pieprz czarny mielony) 6