Wrap z pastą z bakłażana z zielonymi oliwkami i pomidorem (TORTILLA PEŁNOZIARNISTA, Pomidor, Bakłażan, Ciecierzyca w zalewie, Oliwki zielone, Jogurt sojowy, Czosnek świeży, Szczypiorek, Cytryna sok, Sól, Pieprz cytrynowy) 6
II śniadanie
Wafle ryżowe z dipem fasolowym z gorgonzolą i słupkami z selera i marchewki (Fasola biała w zalewie, Marchew obrana, Wafle ryżowe naturalne, Seler naciowy, Jogurt naturalny, Twaróg sernikowy, Ser gorgonzola, Papryka chili mielona, Pieprz czarny mielony) 7,9
Obiad
Kotleciki z soczewicy w sosie imbirowym, złota komosa ryżową i mix warzyw gotowanych na parze (Marchew obrana, Woda, Komosa ryżowa (Quinoa), Kalafior1, Groszek cukrowy (strączkowy), Soczewica czerwona, Cebula obrana, Mąka kukurydziana, Jaja, Cukier, Ocet winny, Sos sojowy jasny, Sok jabłkowy, Oliwa z oliwek, Olej rzepakowy, Imbir mielony, Zioła prowansalskie, Czosnek świeży, Sól, Kurkuma, Imbir świeży) 3,6