Menu na dzisiaj

Sobota

06/11/2021

Śniadanie

Omuraisu z boczkiem i dipem sweet chilli (aja, Boczek wieprzowy, Ryż biały, Pieczarki, Filet z piersi kurczaka, Oliwa z oliwek, Miód1, Woda, Cytryna sok, Cebula dymka, Natka pietruszki, Sól, Papryka ostra (chili)św, Olej kokosowy, Pieprz czarny mielony) 3

II śniadanie

Tatar z suszonych pomidorów z chrupkim pieczywem bezglutenowym i domowymi piklami(Suszone pomidory, Woda, Ogórek gruntowy, Papryka czerwona (świeża), Patison żółty, Kapary, Pieczywo chrupkie kukurydziano-ryżowe bezglutenowe, Kasza jaglana, Cebula czerwona, Sos sojowy jasny, Koper ogrodowy, Cytryna sok, Ocet, Sól, Cukier, Pieprz czarny mielony,) 6,13

Obiad

Pieczona wołowina z warzywami stir fry (cebula,marchew,brokuł) z pak choi i orzeszkami arachidowymi i makaronem ryżowym (Kapusta pak choi, Kark wołowy, Brokuł 1, Marchew obrana, Makaron ryżowy wstążki, Woda, Cebula obrana, Sos sojowy ciemny, Orzechy arachidowe, Sos barbecue, Czosnek świeży, Olej sezamowy, Szczypiorek, Oliwa z oliwek, Cukier, Papryka chili mielona) 10,5,9,11,6

Podwieczorek

Orkiszowy twix na mące kukurydzianej z karmelem daktylowym (Daktyle suszone, Woda, Czekolada gorzka, Mąka kukurydziana, Jaja, Olej kokosowy, Masło orzechowe) 3,5

Kolacja

Gołąbki z pieczarkami i drobiem z sosem pomidorowym (Kapusta włoska, Pieczarki, Pasta pomidorowa1, Filet z piersi kurczaka, Woda, Ryż biały, Cebula obrana, Olej rzepakowy, Czosnek świeży, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny mielony, Sól himalajska, Bazylia (suszona), Natka pietruszki, Sól)