Menu na dzisiaj

Wtorek

26/10/2021

Śniadanie

Bajgiel z cytrynową pastą z zielonego groszku z pomidorem (bajgiel , Groszek zielony 1, Pomidor, Czosnek świeży, Cytryna sok, Oliwa z oliwek, Koper ogrodowy, Mięta (świeża), Sól, Pieprz czarny mielony)

II śniadanie

Sałatka z krewetkami z cytrusowym vinegrette (Sałata lodowa, Ogórek gruntowy, Krewetki tygrysie, Oliwki czarne, Pomidorki cherry, Cebula czerwona, Oliwa z oliwek, Sok pomarańczowy, Cytryna sok, Miód1, Sól, Pieprz czarny mielony) 2

Obiad

Wołowina w sosie winno-pieczeniowym z kaszą gryczaną z natką pietruszki i słonecznikiem, surówka po żydowsku (Kapusta biała, Kark wołowy, Kasza gryczana niepalona (biała), Marchew obrana, Śmietana roślinna 16%, Wino czerwone (wytrawne), Cebula obrana, Pietruszka obrana, Ogórki kiszone, Papryka czerwona (świeża), Nasiona słonecznika, Por, Natka pietruszki, Oliwa z oliwek, Cytryna sok, Ocet jabłkowy) 10,6

Podwieczorek

Proteinowe batoniki z zieloną spiruliną i gorzką czekoladą (Figi suszone, Płatki owsiane, Nasiona słonecznika, Odżywka białkowa - izolat 97%, Miód pszczeli, Czekolada gorzka, Olej kokosowy, Spirulina w proszku)

Kolacja

Aloo matar (Passata pomidorowa, Groszek zielony 1, Ziemniaki obrane, Mleko ryżowe, Cebula obrana, Płatki drożdżowe, Olej rzepakowy, Imbir świeży, Czosnek świeży, Garam masala, Curry, Papryka chili mielona, Kmin rzymski (kumin), Sól, Kurkuma) 10,9