Wołowina po tajsku z ryżem brązowym i fasolką szparagową w sezamie (Kark wołowy, Fasolka żółta szparagowa, Ryż brązowy, Sos sojowy jasny, Sezam, Olej sezamowy, Sos rybny, Skórka z pomarańczy, Trawa cytrynowa świeża, Kolendra mielona, Skrobia kukurydziana, Czosnek świeży, Sok z limonki, Imbir świeży, Papryka chili mielona) 4,11,6
Sajgonki z łososiem i dipem sweet chili (Łosoś (świeży), Cukinia św, Marchew obrana, Papier ryżowy, Jaja, Oliwa z oliwek, Ryż brązowy, Cebula obrana, Miód1, Woda, Cytryna sok, Sok z limonki, Koper ogrodowy, Olej kokosowy, Sos sojowy jasny, Sól, Papryka ostra (chili)św, Sos piri piri) 3,4,6