Menu na dzisiaj

Wtorek

16/11/2021

Śniadanie

Rilettes z pstrąga z bruschettą i ogórkiem zielonym (Bagietka (bułka paryska), Ogórek zielony, Pstrąg tęczowy (świeży), Pstrąg tęczowy (filet, wędzony), Wino białe (wytrawne), Majonez, Oliwa z oliwek, Czosnek świeży, Estragon (świeży), Sól, Pieprz cytrynowy, Pieprz czarny mielony) 10,3,4,1

II śniadanie

Paella z kurczakiem (Udko z kurczaka B/S, Ryż biały (paraboiled), Groszek cukrowy (strączkowy), Limonka, Passata pomidorowa, Cebula dymka, Oliwki czarne, Czosnek świeży, Kolendra (świeża), Kurkuma, Oliwa z oliwek)

Obiad

Gołabki bez zwijania z kaszy gryczanej, ziemniaki z koperkiem, sos koperkowy, kolorowa fasolka szparagowa (Ziemniaki obrane, Fasolka zielona szparagowa, Fasolka żółta szparagowa, Bulion warzywny, Kapusta biała, Pomidory pulpa(krojone), Śmietana roślinna 16%, Pieczarki, Kasza gryczana niepalona (biała), Cebula obrana, Jaja, Koper ogrodowy, Oliwa z oliwek, Marchew obrana, Mąka jaglana, Sól himalajska, Pieprz czarny mielony, Sól) 3

Podwieczorek

Batonik twix (Czekolada gorzka, Daktyle suszone, Mąka kukurydziana, Woda, Jaja, Olej kokosowy) 3

Kolacja

Omlet ze szpinakiem, boczniakami i bekonem (Jaja, Boczniaki, Szpinak (świeży), Bekon (surowy), Olej kokosowy)3