Menu na dzisiaj

Wtorek

23/11/2021

Śniadanie

Pieczywo razowe z pastą słonecznikową z sałatą i rzodkiewką (Chleb żytni pełnoziarnisty, Rzodkiewka, Mix sałat, Nasiona słonecznika, Groszek zielony 1, Woda, Cukier, Olej rzepakowy, Sól, Pieprz czarny mielony) 1

II śniadanie

Sałatka z pieczoną dynią i ricottą (Dynia św, Mix sałat, Fasolka zielona szparagowa, Ser ricotta, Papryka czerwona (świeża), Woda, Oliwa z oliwek, Pestki dyni, Musztarda, Miód1, Natka pietruszki, Koper ogrodowy, Cytryna sok, Sól, Czosnek świeży) 10,7

Obiad

Ragout z wołowiną z oliwkami i kluskami półfrancuskimi (Papryka czerwona (świeża), Cukinia św, Kark wołowy, Mąka pszenna, Ogórki konserwowe, Śmietana roślinna 16%, Woda, Jaja, Pieczarki, Oliwki czarne, Natka pietruszki, Pieprz czarny mielony, Sól) 10,6

Podwieczorek

Chia z musem malinowym (Mleko ryżowe, Mleko kokosowe, Woda, Nasiona chia, Maliny 1, Miód pszczeli, Skrobia ziemniaczana, Ksylitol, Cytryna sok)

Kolacja

Fish burger z warzywami z sosem tatarskim (Bułka grahamka, Dorsz1, Pomidor, Ogórek zielony, Jogurt grecki, Ogórki konserwowe, Sałata lollo bianco, Cebula czerwona, Jaja, Płatki jaglane, Majonez, pieczarki marynowane, Mąka bezglutenowa mix, Koper ogrodowy, Natka pietruszki, Sól, Pieprz czarny mielony, Czosnek granulowany, Pieprz cytrynowy) 10,3,7,4,1