Pulled pork w sosie barbecue z pieczonymi ziemniakami z rozmarynem i buraczkami zasmażanymi (bez glutenu, bez nabiału) (Ziemniaki obrane, Łopatka wieprzowa, Burak obrany, Bulion warzywny, Cebula obrana, Pasta pomidorowa1, Śliwki suszone, Ketchup, Olej rzepakowy, Papryka wędzona, Passata pomidorowa, Sos sojowy jasny, Tymianek, Cukier trzcinowy, Czosnek świeży, Ocet balsamiczny, Sól, Rozmaryn, Sól himalajska, Pieprz czarny mielony, Pieprz cayenne, Papryka chili mielona, Czosnek granulowany, Papryka słodka mielona, Kmin rzymski (kumin), Ziele angielskie, Liść laurowy)10,9
Podwieczorek
Pieczone bataty z pesto z rukoli z granatem i ziołami z grillowanym halloumi (Bataty, Ser halloumi, Rukola, Oliwa z oliwek, Orzechy nerkowca, Granat, Czosnek świeży, Cytryna sok, Papryka ostra (chili)św, Sól, Pieprz czarny mielony) 7,8
Kolacja
Kaszotto meksykańskie z grillowanym kurczakiem (Pasta pomidorowa1, Kasza bulgur, Papryka trio 1, Filet z piersi kurczaka, Fasola czerwona w zalewie, Kukurydza w zalewie, Cebula obrana, Oliwa z oliwek, Olej rzepakowy, Czosnek świeży, Przyprawa do kurczaka) 10,1