Placki kukurydziane z jajkiem sadzonym, dyniowym ketchupem i oshinko (Jaja, Kukurydza w zalewie, Dynia1, Oshinko (marynowana rzodkiew), Mąka kukurydziana, Papryka czerwona1, Cebula czerwona, Woda, Cukier, Ocet, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Pasta pomidorowa1, Proszek do pieczenia, Sól, Papryka słodka mielona, Kurkuma, Pieprz czarny mielony, Curry, Oregano (suszone), Pieprz cayenne) 12,10,3
II śniadanie
Sałatka z kurczakiem i owocami z oliwą pietruszkową (Pomarańcza, Kukurydza w zalewie, Ananas (w syropie), Filet z piersi kurczaka, Natka pietruszki, Oliwa z oliwek, Czosnek świeży, Bazylia (świeża), Sól, Tymianek, Pieprz czarny mielony)
Obiad
Shorma wieprzowa z sosem ziołowym z ryżem tureckim i gotowanym brokułem z sezamem (Łopatka wieprzowa, Brokuł 1, Jogurt grecki, Ryż biały (paraboiled), Cebula obrana, Sezam, Koncentrat pomidorowy (30%), Olej rzepakowy, Przyprawa do kurczaka, Natka pietruszki, Koper ogrodowy, Sól, Zioła prowansalskie, Pieprz czarny mielony) 10,7,11