Carpaccio z buraka z granatem, rukolą i miętą z serem kozim i sosem balsamicznym (Burak obrany, Ser kozi (rolada), Granat, Rukola, Mix sałat, Oliwa z oliwek, Woda, Pestki dyni, Ocet balsamiczny, Miód1, Sól, Pieprz czarny mielony) 7
Obiad
Grillowany ser halloumi w sosie śliwkowym z belgijskimi frytkami i sałatką Colesław (Ziemniaki obrane, Kapusta biała, Bulion warzywny, Ser halloumi, Śliwki 1, Marchew obrana, Cebula obrana, Śliwki suszone, Majonez, Wino czerwone (wytrawne), Musztarda, Olej rzepakowy, Chrzan tarty, Sól, Pieprz czarny mielony, Cukier, Rozmaryn (świeży)) 10,3,7
Podwieczorek
Sałatka owocowa z płatkami migdałów i sosem waniliowym (Arbuz, Gruszka, Nektarynka, Winogrona czerwone, Truskawki (świeże), Borówki amerykańskie, Mleko ryżowe, Czekolada biała, Cytryna sok, Migdały w płatkach, Aromat waniliowy) 8,6
Kolacja
Pasta twarogowa ze słonecznikiem i szczypiorkiem z pomidorem i pieczywem pełnoziarnistym (Chleb żytni pełnoziarnisty, Twaróg sernikowy, Pomidor, Szczypiorek, Nasiona słonecznika) 7,1