Zdrowe odżywianie cały czas zyskuje na popularności. Dziś już większość osób zna jego zalety, dlatego nie trzeba do niego specjalnie przekonywać. Mimo to, niektórym trudno jest wytrwać w zdrowych nawykach przez dłuższy czas. Z pomocą przychodzi catering dietetyczny Cud i Miód, który każdego dnia dostarcza klientom pięć zbilansowanych posiłków. Nad ich stworzeniem pracuje szereg specjalistów.
Doradca Kulinarny w Cud i Miód
Oprócz dietetyków, którzy dbają o odpowiednie zbilansowanie i kaloryczność posiłków, szefa kuchni, który je przyrządza, w Cud i Miód pracują także doradcy kulinarni. Dbają o to, aby posiłki były różnorodne i aby zachwycały kubki smakowe naszych klientów. Jednym z nich jest Jakub Reszka – uczestnik siódmej edycji Top Chef. Na co dzień kieruje kuchnią w poznańskiej restauracji „Lavenda”. Jest absolwentem krakowskiej szkoły gastronomicznej i stypendystą meksykańskiej restauracji, prowadzonej przez zwycięzcę meksykańskiej edycji Top Chefa – Rodolfo Castellanosa. Jakub dba o to, aby smak posiłków dostarczanych do klientów był tak samo niepowtarzalny jak wyśmienity.