Kuba Reszka i Patrycja Rygusiak dbają o smak w Cud i Miód

Doradca Kulinarny – kim jest i dlaczego jego rola w cateringu dietetycznym jest ważna?

Zdrowe odżywianie cały czas zyskuje na popularności. Dziś już większość osób zna jego zalety, dlatego nie trzeba do niego specjalnie przekonywać. Mimo to, niektórym trudno jest wytrwać w zdrowych nawykach przez dłuższy czas. Z pomocą przychodzi catering dietetyczny Cud i Miód, który każdego dnia dostarcza klientom pięć zbilansowanych posiłków. Nad ich stworzeniem pracuje szereg specjalistów.

Doradca Kulinarny w Cud i Miód

Oprócz dietetyków, którzy dbają o odpowiednie zbilansowanie i kaloryczność posiłków, szefa kuchni, który je przyrządza, w Cud i Miód pracują także doradcy kulinarni. Dbają o to, aby posiłki były różnorodne i aby zachwycały kubki smakowe naszych klientów. Jednym z nich jest Jakub Reszka – uczestnik siódmej edycji Top Chef. Na co dzień kieruje kuchnią w poznańskiej restauracji „Lavenda”. Jest absolwentem krakowskiej szkoły gastronomicznej i stypendystą meksykańskiej restauracji, prowadzonej przez zwycięzcę meksykańskiej edycji Top Chefa – Rodolfo Castellanosa. Jakub dba o to, aby smak posiłków dostarczanych do klientów był tak samo niepowtarzalny jak wyśmienity.

Podziel się tym ze znajomymi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn